galopp för 17!



kädd för jakt - dagens sanning!

idag var det dags, på med hjälmen, på med ridstöveln och upp i sadeln! till en början stod jag bara och tittade på det enorma huvudet, de lååånga benen och de gula, stora tänderna. det var ingen häst, det var en dinosaurie. t-rex? ur min väns (aka dagens ridlärare) mun kom bara ord som, snäll, jättesnäll, jättefin, skulle aldrig skada dig..bla bla. jo men.. jaja, väl uppe i sadeln förändrades allt. jag satt fast, som handen i handsken, som fisken i vattnet - denna sadel ville jag aldrig lämna. aldrig! trivselnivån var hög, och ljud som, klick-klick, klack-klack & pprrr kom helt naturligt ur munnen. vi började gå, sen trava (aj sa rumpan) och sen, bara för det "erfarna", Galopp! med stort G. runt runt runt i travbanan. japp, naturbarn sa ridläraren och jag har aldrig skrattat så mycket, inte hästen heller.


imorgon kommer rumpa och lår gå ut i strejk. men i den strejken går det inte att förhandla. hästrygg it is mycket mycket snart igen.


(om ni vill se exakt hur det gick till idag, så titta på klippet nedan.)

tack för idag, SLUT för idag.


do you wanna ride? yes yes!


tiden tack?



med våld har jag försökt fixa tiden på höstklockan. vill inte. klocka nr 2 vill men är sommarklocka. fast sommarklocka med sommartid..ahhhhaaa..det är därför höstklockan inte vill ändra sig. ok. annars, ny trend - två klockor, en arm. vill du ha hösttid? eller sommartid? ny pickupline! eller inte.

idag - church!
...eller vinklubb kl 11.45 på söndag. kan man också kalla det. för dom som tycker att det känns bra. inte jag! :)

strumbyxor & pärlörhängen. uniformen man tydligen måste ha. sa förlåt till gud och till vin&mobil personen och för mitt dubbelliv, lite mycket klackar i tak på sistone, vill helst ha klackar på golv. jaja.iallafall, trevligt var det! 1000 handskakningar, 1000 - du vet nog inte vem jag är men jag känner dín/dina.jaja tack tack, le och nig. trevligt. sen drack mr B och jag kaffe ihop. han berättade om livet, att han skulle ta upp sin franska, resa hit & dit, börja slappna av och leva livet! jag sa att jag skulle ta upp ridning, tennis, golf och blir lite seriös.(notera, han är cirka över 60, jag ung) sen tog vi en tur i hans fräcka bil. han tipsade om kyrkokören som ett bra ställe att hitta en käresta, där fanns tydligen många fina. jag log och sa att jag hade så det räckte och blev över (ljug) och tittade ut genom bilrutan..


dagens 3 kändisspan!

kändisjournalist i church. i church? hm..

kändisstylist på stans bästa café

kändissångerska på stans bästa café.


som ni förstår, en fantastiskt lyckad dag! 


pass på!



stopp! vad är det jag ser? en kanin som gömmer sig i en slusktunna? en kanin som spanar? pass på!


min egen mr bean ringde mig igår mitt i vinet. en date blev genast bestämd till imorgon.vi ska dricka kyrkkaffe, titta på hans fiiina konst, jag ska le, inte lukta rödvin och vara en bra guddotter. jag gillar min gudfar, som är en kopia av mr böna. han har dock lite svårt för min bästa lååånga vän ifrån småstaden. manskonkurrens är inget att leka med..


fredags-natt-förlåt! vin & mobil (låter som en restaurang) - dålig kombo, sämsta kombo. mycket skoj kan komma från vin & mobil men också mycket illa. känslor i text kan vara svårt att få rätt, jag försöker men det blir alltid fel. så, förlåt. igen dagens person från yttre rymden som borde stannat där: blåmusslan.


meterologen på tv säger att ett regnväder snart kommer och hälsar på. hm, när exakt undrar jag? typiskt, har ju somsagt problem att nå upp till de där titthålet.


jag finns alltid HAIR för dig!
puss kram & enjoy!


friday 16.00 - mitt kök.



det luktar mandelskorpor! gott. varsågod och smaka!
nu ska naglar målas, piggheten ska (förhoppningsvis) krypa in i kroppen och mandelskorpor avnjutas med vänner & vin. fredag fredag! enjoy mina vänner!
och grattis rudolf & ralf i dag!

ekonomens topp 3!



blåmussla + ekonomi = big no no!

..så vid dagens stora redovisning var jag tvungen att ta till andra knep för att peppa för högsta betyg, bäst i test. x som skulle bedöma är ett riktigt smarthuvud. han kan allt, han känner alla, han sitter i alla styrelser, han har gjort allt, han pratar ett språk jag vill förstå men inte förstår. han är fräck, fräsch och, kapitalist som han säger varje gång vi ses. okej. så hur kan en ekonominolla som jag få honom på fall? rätt svar, chaaaarm! det enda som funkar på denna man. så i en halvtimma log jag konstant. tittade under lugg, puttade upp ögonbrynen och vinkade med penna. låtsades att jag var expert helt enkelt...

x rättade till skjortan, sågade budgeten lite men sa sedan - allt går med ett leende! haha!

phu! charm funkade denna gången! men i framtiden får min man sköta siffrorna medans jag står i köket, är i trädgården, städar eller stryker skjortor.


dagens topp 3!

mandelskorpor - favoriten, har snart testat alla sorter. gillar Antonio Matteis bäst, smakar mycket av ägg & mandel. mm..
core - fasar inför morgondagen. t r ä n i n g s v ä r k! men oj va skoj.

dagens mos - mos def - black on both sides. fantastisk skiva!


när?när?när?

dagens upprepning: den här! ..tills en av mina vänner sa, håll käft!
..okej, förlåt men den är så fin!

lalala..i förrgår sa jag plötsligt nej till killarna, när de skulle ha ett party, sen satt jag en hel kväll och konverserade
med din mamma och va artig. (sanningen!)

det börjar verka kärlek (när?) banne mej, sån't där som står i böcker, tänka sej
jag fattar ingenting (sant!) jag är väl lite ding (sant!) så för all del,jag kan ha fel (svar-ja!) ....lalala!



god jul i förskott!



24e mars. 9 månader till årets favvishögtid - jul! nedräkning..


mars eller marstrand? har på 2 dagar inplanerat hela 6 Öresor. marstrand, styrsö, brännö, klädesholmen (favvis, se ovan!), dyrön och sist men verkligen inte minst underbara käringön. på turne - lääängtar! där blåmusslan trivs bäst.


dagens terapi. rida? ja tack! jag blir lite lätt skakis för stora djur men nästa vecka blir det terapi = hästrygg! hurra! hjälm, stövlar med klack och egen häst. min väns häst är 1.60m (m? cm?) i mankhöjd, cirka lika lång som jag. skulle få en mindre. känns bra, känns så superbra. ser mig själv på rävjakt med vita byxor och röd kavaj inom en snar framtid.


kaosnatt & kaosdag. precis som horoskopet sa. läs alltid horoskopet - sanningen! stod dock ingenting om "hårtussarna" i min hasselnötspåse, äckligt! har skrivit ett brev och reklamerat som en tant. upprättelse tack!


nu, bädden!


kändis!



var på promenix idag med k och kändis. eller kändis och kändis, p´s husse är kändis vilket gör p till kändis också? hm.. vi låtsades det i alla fall och behandlade henne där efter. jag passade på att klappa och titta, inte varje dag man får träffa en kändis bästa vän. k har det stora och fina uppdraget att ta hand om p när hennes husse är ute och är känd och när matte jobbar. we like!

snäll var hon också, väluppfostrad, spottade ut papper när man sa åt henne, trippade runt och såg ut som en modell med låååånga ben, liten hjärna, vackra ögon och smal midja. jag gillar den tjocka och lilla varianten av dog men p tillhör nu topp 10 ändå.


lovetrubbel och lovedoctor på promenix. jag gav k alla råd jag själv inte följer. bra! k gav mig alla råd jag inte heller följer. råd och regler - till för att brytas. eller? :)

sleep tight!


min älskling du är som en ros!



så länge skutan kan gå...
så satt jag och sjöng med en 90årig hand i min idag. min absoluta favoritsång med min absoluta favoritgamling. tårarna rann för gamlingen sjöng så fint och evert taube gör vem som helst till lipsill. speciellt med denna sång..

lägenheten ser numera ut som en blomsterbutik. glad! buketten ovan gör mig till den lyckligaste i världen bara av att sitta och titta på. här finns även tulipaner, krokus, grenar och ett slags träd. mmm...lycka!

livet är för kort för elakheter. säg förlåt & ta hand om nära & kära!

till mormor!


blåmusslans diary

godmorgon!
.
8st 12 (v. good), alcohol units 3000 (v.v. bad), cigarettes 12 (v.good), calories 3000.

söndag - jogging, chaka khan, vänner & vodka.

enjoy!


paniiiiik!



blir man inte lite rädd? vem har snott "järnas" åra? ska det vara såhär? tusen frågor! måste ringa 22350 och kolla så att allt är ok och att förhoppningsvis åran är på plats igen...

dagens dag: lörday, saturdag.
dagens rätt: frukost. den var låååång, håller fortfarande på och slutar nog i eftermiddag.
dagens ring: förlovningsring.
gårdagens händelse: kvinna som hoppar ur stooor merca och skriker: - är du förlovad!!?? grattis!! va roligt!!

..nja. jo. kanske. vet inte riktigt. tror inte..

dagens sanning: rykten sprids snabbt! så pass på!

tack för idag. slut för idag!



tack min underbara stad för idag! solen sken heeela dagen på min nos, sälarna i skottis solade i gräset, m blev överkörd av rullstol, och fisken smakade så gott!

sov gott mina vänner!

ps. någon frågade om familjen (nedan) var uppäten nu. heh! uppäten? vem äter upp sin familj? :)

då var det bestämt!



skaffade mig en familj idag. inte för att jag är missnöjd med den jag har nej nej men i en stor stad kan man ibland behöva nära & kära tätt inpå (sälisarna i slottis är väldigt nära men de får ej flytta in pga. brist på pool).
valet av komplementfamilj var enkelt då jag idag bestämde att det var påsk.
påsk påsk påsk! favorithögtiden nr 1. pastell, ägg, fjädrar, kaniner, kycklingar, påskliljor, häxor, blåkulla och svarta katter. mer mer mer! och sist men inte minst - jesus död och uppståndelse förstås. haha ha..höll på att glömma det ja.. 
the family - här är dom, en vuxen & två barn. de är snälla och trevliga, håller alltid med, är små i maten, alltid glada och lätta att ha och göra med helt enkelt. perfekt.


we are family!


TLC 2day!

TLC - tender love & care!

favvis pepplåten med den mycket fantastiska nina simone. lala..i got my hair, my head, my tonge, my chin, my mouth, my smile..

grattis edvard/edmund idag!


framtid - baktid!



för det första, grattis herbert & gilbert igår. hur 17 kunde jag missa?
idag: grattis gertrud - bästa namnet, hjärtrud. hjärta & smärta.


på min dörrmatta igår! en puss och brödkryddor. total lycka när jag klampade in genom dörren. från en person som vet att jag behöver krydda upp mitt liv med fänkål, anis och kummin. framtid blev till baktid. som inte resulterade i bröd utan i bädden. hög som ett hus efter massor av sniffning av krydderiblandning, så fick det bli bädden. snälla, sniffa inte krydda.


dagens bästa: känn inte efter!

sluta upp med det! bara gör. och var precis så som du vill att andra ska vara mot dig. även mot personer som luktar illa.
njut av sol inne, ute & i sinne!


sol i slottis!



slottis - beroende.

fick besök, solen stod högt så det fick bli slottis idag igen. till min lycka, visa runt.

säl, häst, älg, ett kärt återseende, fågel med fina fjädrar, djur med horn och hysterisk lekplats. bästa platsen på jorden just nu - slottis. här får alla naturfreak i storstaden sin dos.


har även stooorhandlat. låter lite tråkigt, jag som älskar att småhandla, en mjölk hit, ett paket russin dit. men idag var det dags och jag var så peppad! taktik - ta allt. tja, så det var väl bara att slänga ner precis allt man ville ha. ska det va så ska det va! spännande burkar, spännande förpackningar, mer! mer! kalaset slutade på 700 kronor. ja det är sant. 700 svenska kronor. hahaha helt otroligt!

har ringt runt till anhöriga hela eftermiddagen och frågat om det är ok. om jag är ok som gör så här. det är inte precis att jag driver en krog i mitt hem. men gillar man frukt, grönt, honung, fina förpackningar, blommor och ost så blir det så här. nöjd. och mätt..kommer jag bli.


viktigt meddelande! lilla butiken nära mig! - jag har inte övergivit er. kommer tillbaks när allt dehär är slut...typ september.

grattis älskade christoffer idag!


kärlek är ett paket skickat en gång.

kärlekskrankvarning och sliskvarning till max på den här låten. men så sann!

lala la...när alla löften klingar falskt, nästa gång du lovar någon allt, vad jag bryr mig om nu, i dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig..la la la

hahaha! deppa inte ihop bara. bara njut av denna man som bor i mina kvarter och nog tjuvlyssnat mig..



best friends 4-ever.



titta!! va högt knubbsälisen är över ytan! duktigt doris!

slottis igår. behövde lite stimulans från nära  vänner/släkt - sälisarna. favvodjuret på stort F. vill så gärna vara en säl, alltid velat. sådär rund, med roliga öron, fin nos och med tänder som sylvassa knivar. mjuka på utsidan, hårda på insidan. we like!

82 - min ålder enligt s. va? kan inte hjälpa att jag ääälskar bridgeblandning och att jag och hennes mormor upptäckte youtube samtidigt (december, typ den 21a) och båda sökte på jussi b som första sök.

tycker förresten att jag blivit väldigt modern det senaste. säger nu saker som; va! har inte du spotify? heh..där finns ju verkligen allt. allt med jussi b. allt.

fräck och modern - äntligen!

sunday! trött i tummen efter 1000 smsrapporter ifrån festival till människa utan tv - stenåldersmänniska. den bästa människan. 


rörd!



rörd. ett av min bästas favvisord, nu snor jag det!
förlåt för mina val av tråkiga bilder (fruktsallad, fiskbullar, semlor..mat mat mat!) men, kolla in dessa! muffins från s som jag aldrig kommer att äta upp (spara tills mögel, haha!). s har inte bara gjort två sorter, hon har även papprat in, snöre på, i påse och snöre på igen. olika snören, olika färger. en bra start på vår nya söndagsklubb - pärlplattan. träff varje söndag em och mecka med plattor och pärlor. medlem någon?

fredagens aw blev till hk - hel kväll. m hickade hela kvällen och stod klistrad vid stereon när hon upptäckt att jag hade en håkan skiva (h är bannlyst i hennes hem, sambo som låånghåriga män med gitarr) lycka!
1 flaska blev till några för mycket och vi satte bruce springsteen som nr 1 på listan över bästa män. (jag peppade för steffo, tony soprano, & gordon, men ok!) m sa att hennes första ord som bebis nog var - born to run. mitt - jag vill ha gröt.
vilken kväll, vilka vänner!

lördag idag. hurrrra! grattis matilda & maud!

fridaylooove!

vaknade sjukt lycklig i morse. lite lite friskare, med heidiflätor på sniskan, och till den här låten.snälla lyssna och bli lite lyckligare. helt obeskrivligt bra! otroligt fantastisk!
nynnar... ooh nothing's going to change my love for you, i wanna spend my life with you...lalala...love is to share, mine is for you..lala..

gott! 5 olika frukter till frukost, ska kolla in symptom, fastställa diagnos, skriva ut recept och gå på aw. och nynna...nothing's going to change my love for you..lala..

njut av fredagen bästa vänner & grattis greger (bästa namnet!)


en man som hackar frukt i köket.



tea & digestive - sjuk. vad ska man göra inne en heeeldag? förslag? blev tokig när jag vaknade vid 3 i natt och kände febern hoppa in i kroppen. en heldag hemma, en heldag inne. nej nej nej.
allt började bra med tvshop (älskar fjärrkontrollen!), sen lite teabreak & digestivekex. sen lite fix, sen lite på-egen-hand-yoga, sen lite titta ut på snön, sen apoteket där damen i kassan undrade varför jag gick ut när sjuk, äh! singel sa jag, sen 4 kiwis & hallon i frukthallen, sen lite sjukbesök som höll sig på avstånd, sen lite fisk, sen lyssna lite på petter, sen skissa på byxdräkter, sen göra heidiflätor. och nu, fruktsallad på yoghurt. helt slut! en man som hackar frukt i köket, tack.


Ikväll ska weekday ha modevisning & mingel. vill. ska. pepp pepp frisk på 3 timmar, går det? vill. ska! :)

grattis victoria & vännen i v idag!




sanningsdan!



sanning 1: presenten ovan kom just så, med en rosett runt citronen. och nu erkänner jag! jag gillar fiskbullar. eller gillar, älskar. fiskbullar på burk. pinsamt men så himla gott! en viktig person i mitt liv har förstått detta och gav mig denna present. vad ska man säga? tack och börja ät för 17! mosa med potatis och pressa citron. gott!


sanning 2: elton john. pinsamt, lyssnar på elton i smyg då och då, min bästa vän vet men inte någon annan. sanningen -your song och daniel är såå sliskigt romantiska men fantastiska. japp.


sanning 3: trött på träning. aaaalla dagar i veckan hålls det igång. så idag sa jag stopp, köpte ett paket cigaretter och ballerinakex i protest och demonstration mot träning och sunda livet. efter två kex, en cigarett och tankar på maj så åkte träningskorna direkt på igen. nöjd!


sanning 4: skickade ett paket igår, ett viktigt paket. som jag ångrade så! skickade ett sms samma kväll till mottagaren och skrev att jag skickat till fel adress och personen inte fick hämta ut. lögn.


slut på sanningsdan. phu!

imorgon är en stor dag. en vän närmar sig pensionen - 10000 grattis!


här ska den in!



här ska den in!
my bike, till golinski´s - litar på dom till 100. gammal skylt! går förbi nästan varje dag och nästan lääängtar tills min bike flyttar hit och får punka. eller tappar kedjan. eller får fel på plingan. snart så! (har inte gjort något på listan nedan idag heller...)

veckans lögn: - jag har köpt en bakmaskin till dig.
herregud tänkte jag, du ljuger sa jag, ja sa personen. finaste lögnen någonsin! så vackert. så börja ljug mer! men säg för 17 att det är ljug direkt annars, illa illa!

dagens frågetecken: oliver - frukt eller grönsak? eller egen kategori? bär? hm.

grattis ada idag!

favoriten!



petter & kaah!
fantastisk depp/pepplåt. absoluta favoriten, tyvärr är inte detta den riktiga musikvideon, finns få youtube. checka in för 17! petter åker fiskebåt med kaah, romantik.
när denna gick på repetion igår plingade mobilen till och min vän K frågade om jag ville me och se kaah på nefertiti på lördag, super! soul - yes we love!

kärlek är som poker, man förlorar och man åker!
..haha sanningen, igen!

lapplisa.



lapplisa - fast utan neonväst, keps & block.
jag skriver lappar & listor om allt - ät frukost, tvätt kl 8, ring x, skriv till x, lista med bästa lukterna, finaste platserna, favorit blommor och så vidare... min kladdbok är full av listor med to do & not to do. oftast stryks sakerna lika fort som dom åker in på dagens-topp-10. men, listan ovan består. snart 2 månader på samma plats. var är strecken? bockarna? fixat, klart? säger idag som jag säger alla andra dagar, imorgon så! phu..

dagens pryl: fjärrkontrollen. har två som jag börjat använda flitigt. fattat fjärrisens funktion nu tror jag. mer! mer!
dagens dikt: i wanna knit you a sweater and write you a loveletter. fint.
dagens & livets motto: bort med det nya, in med det gamla!

dagens låt! - looovefool.



listen & learn!
tror det här är mitt soundtrack of my life. älskar den! på repetion konstant, i hemmet, i huvudet, i lurarna, nynnandes, sjungandes. mer mer!

la la la la...love me love me.. 

enjoy måndagen! jag ska klappa på fiskar och njuta av natur. och sjunga på lovefool såklart.

perfekt.



chefen i köket höftade ihop en smet, slängde den i hjärtjärnet och vips! perfekt. ser lite äckligt ut på bilden, men dessa små pannkakshjärtan smakade så fint. så gammaldags. och det gillar vi, gammal mat. eller gammaldags. eller?

söööndag.
tillbaks i verkligheten och lunget. helgen sammanfattas bäst med ett ord, dunkudde. mycket tid spenderades med den i soffan tillsammans med 100 bjudningar (se nedan!) underbart! natur, kultur, vänner & vin var även några av huvudingredienserna i helgen. perfekt!

ok, har lovat redovisning av pelle snusk, så här kommer vers nr 1:
pelle snusk med rufsigt hår, långa naglar, svarta tår. honom alla håna ju. pelle snusk det blev just du!

...så till den som känner sig träffad - tvätta dig!
sov gott!

lusläsning..



min bibel - 100 bjudningar - praktisk handbok i allt som rör bjudningar ur "verkliga livet".
har du läst den här så kan du skippa resten, älskar kapitlen som;  middag utan hembiträde, weekend på egendom, kavajskutt, bridgemiddag, middag a 95 öre, och framför allt ; möhippa för en afrikabrud.

gå och införskaffa, genast. inför kvällen läser jag kapitlet, oväntade gäster på landet / tjugo gäster i två rum. :)

enjoy lördagsnatten!

årets första salta bad!



godmorgon!
igår tog jag tåget från a till b. från skoj & stress till frid & fröjd, sa till mina vänner att jag skulle leva tantliv hela helgen, köpa tulpaner, dricka tea, äta bridgeblandning, dricka rödvin, gå runt i tofflor och bada!
och i morse va det dax. efter låååångpromenix i rask fart och efter tio - fy 17!!! så hoppade jag ner. fy 17! kändes som om en praoelev inom akupunktur utövade nåltester på hela mig. 1-2 grader var det, iskallt var det, men så uppfriskande! mer mer mer!

...årets viktigaste gårdag firades med årets viktigaste som firar årets näst viktigaste dag nästa vecka. tack för en underbar kväll! ps. jag är sååå avundsjuk på ditt titthål. kom hem till mig och borra! haha.

grattis till alla camillor idag!

årets viktigaste dag!



årets viktigaste dag tänker jag fira med årets viktigaste personer, de här!!! ..nja nära men nästan. enjoy mitt idolkort på dessa fina fina. havet nästa!

grattis ebba!

6e - don´t mug yourself!



god morgon!
fredag, njut för 17 & kom ihåg!! - don´t mug yourself!

hemlis!



kolla in!!
förstahandsvisning av tyg från jacka till 2000 pers från nöjesfältet på stooort L. jappjapp. tog i studiesyfte, hela kameran är överfull med rosa, grönt, lila och fluff. bästa dagen! såå roligt. letade efter de hundra kanindräkterna, undrade varför inte försäljnings-kanindräkterna fanns i vuxen storlekar. varför inte? studiebesök och samarbete. we like!

tips 1! p1 & radiopsykologen. ring in om din spindelskräck, varför du glömmer saker, eller bara säg hej. fantastiskt program!

tips 2! morotskaka och vin. laddar upp inför en mycket viktig morgondag. mycket viktig, röd dag.

grattis tora (bästa namnet) och tove (ok namn) haha..
kram till alla bästa!

gordon+hugh+gris+öl. njut!



faaaantastiskt. gordon har grisar i trädgården och matar med öl. och vi älskar hugh! we like!

först till kvarn! kom å kinesa!



förberedd!
...till dig som kommer om exakt 25 dagar. eller? eller tja.. först till kvarn! :) kom å kinesa!
våååår i denna underbara stad. äntligen, uteservering? uteservering? var? kanske kommer i nästa månad på M.
hint of mint, gårdagens tv: gordon ramsays cook-along-live. what a man. kolla in repris!

idag sa min dator till mig att om jag använder ordet: ej, så kan det verka gammalmodigt. tack, vilken komplimang!
...och imorgon ska jag och M till Lisebergs designavdelning (har dom en??) och hjälpa. haha hurrra! ska bli helt otroligt fantastiskt spännande, hoppas hoppas jag får klappa på kanindräkt. det går bra nu!

grattis adrian! grattis & förlåt min vän i söder!

tralla la la lilla molntuss!



dagens himmel! såhär! älskar denna stad och denna dag.
och lilla molntuss, håll dig borta för 17, eller kom hit så ska du få en puss!

nice but odd!



phuu. vilken dag! nice but odd.

dagens diagnos: anhöriga har påpekat det ett tag, men när dagens horoskop löd, stressa ner! så tyckte jag det var dax att kolla upp vad som händer. vad menar alla? kvinnan på apoteket sa saker som .. magont..hmm.. katarr.. hmm.. no kaffe.. no stark frukt (??).. no stark mat..hmm.. magsår..va! vänta. heh nej nej stopp!! så jag rensade hyllorna på piller och tandbortar i denna fantastiska butik, sprang vidare till bibblan och hämtade en stressa-av-dvd (obs! jag har ingen dvd - stressad? nejnej) och sen vidare till träff och sen till träning och sen vidare till...haha! stessad eller ej, jag ser det som positivpepp!

pepp pepp,  tack E - min företagspartner. vi va bäst idag. tack K - för alla hemlisar & stackars D - våld är hemskt.
haha dagens tacktal där ja.
....sist men inte minst, grattis gunvor & gunborg! hoppas ni njutigt av dagen och fikat ihjäl er på namnsdagen!

äntligen!



förlåt, jättelöjligt men väldigt roligt... gp - ni kan det där med rubriker!
och vad jag är lättad! i helgen ska jag ta årets första salta bad. yesyes.

sötnos.



imorgon ska jag till denna sötnos. längtar!
och sen även boxas..hahaha hur 17 ska det gå? fläskläpp? nej tack.

idag fick jag fisk som piller, tar inte piller men föll för vännens grupptryck. ajaj..vi diskuterade även det-var-bättre-förr-grejen och jag blir bara mer och mer övertygad. det VAR bättre förr, tänk ett liv utan internet. hurra!!!! gå till post, slicka på frimärke, skicka brev, få svar. eller, gå till banken, gå till bibblan, gå och köpa resa gå gå gå..eller ta bil båt buss tåg spårvagn. we like!

dagens namn - ernst. grattis, ernst billgren, och han..kirshsteiger eller hur han nu stavar. fantastiska båda!

...förlåt om jag skriver yrt. har en gamling i luren, lär mig alla verser i pelle snusk. samtidigt. redovisning kommer!

häng me mig på tur..



hahaha! älska.

blåmusslan längtar..



...till det här! sittandes i en fåtölj och bara stirra på havet. hela kvällen, hela natten, till gryningen och sen springa ner och ta ett morgondopp. bäst är att åka hit själv, lämna stan och komma hit och bara vara. äta sill, vila, bada och promenixa till världens finaste plats, utsiktsberget i bleket. bohuslän, tack för att du finns!

nedräkning, bästa vän, 30 dagar tills du kommer! längar.

och! mats, jag geeer mig. gunde svan har tydligen inte vunnit vasaloppet en enda gång. sorry. hans första i år tydligen :)

sanningen!



hämta näsduken! så sant, så fint.
...den här låten kan vi låtsas att jag har skrivit, till någon som verkligen inte förtjänar den.

bib - breakfast in bed. bäst.



BIB. betyder inte big is beautiful, nixpix, bib - breakfast in bed. så himla gott..och anledningen till denna lyx är såklart vasaloppet! jag är sjukt besatt av att inte missa starten, känns som hela mars skulle bli totalt förstörd om man missar. spelar ingen roll ifall jag kom hem 04.00 eller 07.00 imorse, redo vid start 08.00, alltid.
detta året känner jag dock av lite magknip. tänker på den dagen i maj som jag ska springa 2,1 mil på asfalt. oro pepp pepp, kanske skulle åkt vasaloppet innan som  lite uppvärmning..heh. nää vi laddar upp inför de loppet i sängen. bra.

1a mars. hurra, ny månad ,nytt liv, ny man. eller som min mormor säger, akta dig för karlar och spårvagnar. mottot i mars tycker jag. försöka går ju, men vem skulle inte vilja bli påkörd av spårvagnen ulla skoog?

trevlig resa hem idag önskar jag dig som är på resande fot.

RSS 2.0