sooon is now!



om prick 1 dag så är det dax för sånt här!
men jag fick tjuvstarta redan idag...

lycka! men nu, pirr pirr säger zillen i magen.

grattis världens bästa mor idag!

1. ha middagen färdig.



den perfekta hustrun!

1. ha middagen färdig
2. fräscha upp dig!
3. städa undan i huset
4. tänd en brasa
5. elimenera oljud
6. visa upp ett vänligt bemötande
7. låt kvällen bli hans
8. skapa en lugn atmosfär
9. gör det bekvämt
10. var inte frågvis

åå, drömjobbet!...men så här tycker jag att det alltid är hemma hos mig, välkomna!

välkommen hem älskling!



taaaaaaack! varning! varning!
lågkonja i finansvärlden, högkonja i mitt huvud! kommer jag klara en vecka till med ett golv som är lika rörigt som min hjärna? en vecka? peppen peppen för 17!
sjunger...bob the builder, can we fix it? bob the builder, yes we can!!

dagens sanning: andas!

07.54 gunnebo slott



va 17 gjorde vi här så tidigt idag? bra fråga!

tony!



äntligen är han på plats i hemmet!
min stora kärlek och förebild, tony soprano. han kollar på mig när jag käkar frukost och fruktsallad, känns bra! silvio ser inte så glad ut men vad gör det, dessa män kan man räkna med, i vått och torrt.

..så nu ska jag sitta här och vänta. i två år! ..för då kommer fortsättningen på världens bästa sopranos, på kino.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7...räknar i minuter. skynda skynda!


lilla loppet!



hamnade mitt i detta gatlopp av små människor i neonvästar idag. väldigt snabba, väldigt små och väldigt fina. kille närmaste kameran, majk, fortsatte springa brevid mig medans hans vänner svängde vänster. jag frågade vart han var påväg, rakt fram sa han. fel håll sa jag. tillslut fick jag stopp på honom och en vuxen kunde komma och visa vägen.

så, dagens insatts.

nöjd njuuutdag..



dagens dag har varit en riktig njutdag. börjar att älska söndagar, lugn & ro. fixat donat , tränat och varit kreativ i köket. gjort äpplemos, ratatouille, ätit god korv med potatismos där jag bytte ut potatis mot broccoli (moset blev grööönt och super fint!), gjort pesto på bönor och bakat bröd. tog just en paus i sommarregnet och luktade på syren. livet!
nu ska jag njuta av mackan ovan, nybakat bröd med brännvinsost och en mosad dadel. det luktar gott, jag är nöjd och låten nedan har gått på repetion hela dan.

mer ensamvargsdagar tack!

looove!


motto måtta mer!



skoj på fredagskvisten!
sol ute, sol inne, sol i sinne. aw med björn & ingvar slutade med AW i linné. mottot måtta blev motto meeer! alltid i glada vänners lag. fantastisk kväll!

fråga. män som envisas med att knyta tröja snett över ryggen. varför?
fråga. män i 3-grupp. en bär chockrosa byxor, en bär chockgula byxor och en bär chockgröna byxor. varför?

slutsats, ibland har män problem med smaken.

trevlig lördagskväll!

fredag - dammsugardag!



dammsugardag & plugg & pepp!
ikväll ska mina vänner och jag fyllas med viiin, dränka sorger om missade löplopp och fira freeedag!

njut idag, solen skiner och helgen är äntligen här!

dagens it-person!



kalle glader, så inne man bara kan vara. glader! bästa och enda humöret. därför är jag lite på utelistan denna dag, är lite trötter. så tråkigt det bara kan bli. värsta som finns när människor är trötta, torra & tetiga. men inte kalle, han är glader. varje dag jag går förbi! lycka!

sen säger han; bäva du för livets buller i stora saluhallen och livets stormar.
..fattar ingenting men kanske snart.

kram på dig kalle!

nammmnsdag!

idag firar jag min namnsdag, allt ska firas, även illaklingande mellannamn.
så, hurra! säger jag ifrån bädden med russin i magen & kylie i öronen. tror att jag älskar den här låten (kommer få många sneea blickar från musiknerds efter detta erkännandet men, det är de värt!) 07 va året då kylie tog över mitt liv, london h&m och kyliekampanj. skadad. kylie-skadad! 4-ever. eller som hon själv säger, it was loooove at first sight!

enjoy!


väveriet!



herregud vad jag trivs i väveriet med roger kenta & fredrik. m och jag är så förvirrade men dom så lugna. we fix!  & "just idag är jag stark" sjungs det på konstant. fin dialekt har dom också. vi är sålda! & fint blir det. yes we fix!

nu ska jag fortsätta fira märta men längtar tills imorgon..

22!



22 dagar kvar till det här!
barfota på klädesholmen med frukost i solen på trappan, ring p1 från radion och silldoft i nosen. längtar!

sarah & märta



äntligen! jag har blivit gudmor och högsta ansvarig för någon annans liv. sarah heter hon i förnamn, bernhardt i efternamn. favoriten! jag fick välja färg och sort. rosa, eftersom allt i pastell gör mig så knäsvag. sorten, efter den godaste kaffebiten. satte mig brevid henne idag och spande in hennes tjocklek och längd för att tills nästa gång se hur hon växt och fordats. när hennes första rosa knopp blommar så ska det firas - med sarah bernhard, fast för magen.

förfest! imorgon är det märtadagen, en stor dag för många nära & kära. grattis säger jag från förfesten!

vill ha!



vill ha! har alltid velat, kommer alltid vilja. hur gör man för att få en? för man kan väl inte köpa en till sig själv? vilken vill man ha? sponge bob? självklart! när jag får små godingar så ska de alltid få sånna här lyxballonger, dom är sååå fina.

svinflensan har drabbat även mig. sa det lite för högt till en vän när vi stod på led. tanten framför bytte kö. haha, sanning!

nytt intresse 1 - börja garva hudar.
nytt intresse 2 - extremt hetsig porslinsjakt. pappa & jag tävlar nu om fynd.

gårdagens sms: det har börjat en fiskarpojk från kosteröarna på x´s jobb! han har massa tatueringar. vet inte om det är din stajl men han e tydligen väldigt sympatisk..kanske värt att kolla in!

- perfekt säger jag!

sugen på...



oj va kul jag har det en onsdag som denna...
tänker på öl & ritar ölmönster. är faktiskt inte så jättesugen men heller inte så jättefokuserad på skola just idag. eller imorgon. eller på fredag :) men sommarlovsdrycken är snart här!
...jaja snart slår min kompanjon mig på tassarna så,

skål! 

perro!

tisdag!

fantastisk fin favvolåt att lyssna till i regnet.
grattis gotthard & erhard i dag! nu ska jag till apoteket och gå lös på hela deras sortiment. älskar apoteket! de har allt och man behöver inte ens vara sjuk för att få besöka butiken.

X


gårdagens utflykt!



gårdagens utflykt - hit!
till fabrik. lisa & jag blev mycket impade av denna syn påväg till smultronstället. vi tänkte båda att det någongång vore en dröm att få vistas på andra sidan stängslet. någongång..snart! vilken dröm att få arbeta där, i en riktig fabrik. efter den 10 min långa spaningen så åkte vi till havet och njöt av att vara lediga.

oj nu ringde det på dörren och jag fick frågan om att köpa en pistol. med vatten. vattenpistol. nej tack!

rensa & röj.



morgonens tema, rensa & röj. en omöjlighet! jag brukar gå under paraden, spara & hamstra men nu var det dax. roliga timmen, hittade så mycket skoj jag sparat på, mina hemmagjorda klänningar i skumma mönster, pappas gamla skjortor, min livräddningsväska, dalahäst & david bowie t-shirts med mera. skattjakt! ..och temat, rensa & röj gick inte så bra. försökte tänka Afrika men..

äh! spara & hamstra!

maj maj måne jag kan lura dig till skåne..



läste tidning på ballen (norrländska för balkong) när telefonen plingade till och vän frågade om jag ville hänga med på tur till favoritplatserna. landet vi skulle till gick under benämning "uffeland" och jag tyckte detta lät väldigt spännande så bastkorgen packades full, vinet fick stanna i kylen och cykeln fick vila för dagen.
i bilen var det fullt ös, vi skulle till uffeland så den här uffe sjöng för oss hela vägen. fint! efter några mil ringde telefonen och vän nr 2 uppfattade att jag var på vagnen, och att jag skulle maja (vaa!! maja, röka? maja?) missförstånd we love!
fantastisk dag! och jag var så glad över att slippa vara sosse!

nä, solen skiner, det är lördag! får beskriva min fantastiska valborgshelg mer en annan dag. nu, bad, cykel & vin!

puss & kram

RSS 2.0